DEPUNEREA COMENZII

 

Colegii noştri stabilesc cu dvs. personal în magazinele noastre de prezentare detaliile comenzii - conţinutul tehnic, fezabilitatea, accesoriile, inscripţionările etc. -, apoi pe baza acestora vă fac o ofertă de preţ detaliată.

 

Dacă solicitaţi oferta prin e-mail sau telefon, vă rugăm să specificaţi tipul granitului, numărul monumentului funerar ales, numărul elementelor şi accesoriilor alese şi prevederile stabilite de cimitir cu privire la dimensiunile monumentului funerar.

 

Dimensiunile monumentelor funerare nu sunt identice în diferite părţi ale ţării, în diferite localităţi.

 

La noi puteţi comanda monumente funerare de orice dimensiune, de la monumente funerare pentru urne până la monumente funerare gen criptă.

 

Dacă doriţi, colegii noştri vă ajută cu plăcere la dimensionarea monumentului funerar cel mai adecvat sub aspectul preţului şi execuţiei.

 

Informăm clientul cu privire la caracteristicile produselor pe care doreşte să le cumpere, are posibilitate de a le alege pe cele mai convenabile.

 

În cazul comenzilor în cantitate mai mare, vom negocia un preţ personalizat.

 

Putem asigura măsurători la faţa locului, pe baza unei programări prealabile.

 

Dacă oferta noastră vă este convenabilă, după completarea formularelor de comandă vă rugăm să achitaţi în numerar sau prin virament bancar un avans egal cu 30-50% din preţul brut.

 

Termenul de execuţie a monumentului funerar şi lucrărilor necesare se stabileşte la primirea comenzii.

 

Putem accepta modificări cel târziu până în cea de-a 3-a zi după depunerea comenzii, dar acest fapt poate afecta preţul şi termenul de execuţie.

 

Anunţăm telefonic Beneficiarul la terminarea monumentului funerar.

 

Restul din preţul de cumpărare se va achita la preluarea monumentului la cimitir.

 

 

PENTRU DEALERI

 

Aşteptăm interesul dealerilor din toată ţara şi din străinătate!

 

Vă rugăm să solicitaţi condiţiile legate de comandă şi vânzare pentru dealeri la una din adresele noastre de contact.

 

 

 

GARANŢIE

 

Pentru produsele pe care le fabricăm şi distribuim asigurăm garanţia prevăzută de legislaţia în vigoare.

 

Garantăm că produsul pe care îl predăm corespunde condiţiilor stabilite în comandă şi nu avem cunoştinţă de faptul că ar avea defecte ascunse.

 

Executăm fiecare fază de lucru cu cea mai mare atenţie posibilă, şi cu toate acestea foarte rar pot apărea probleme în termen de garanţie.

 

Dacă aţi avea probleme în perioada de garanţie sau după expirarea acesteia, vă rugăm să ne contactaţi personal la serviciul nostru cu clienţii.

 

 

 

IMPREGNAREA SUPRAFEŢEI – HIDROFOBIZAREA – ESTE RECOMANDATĂ

 

Impregnarea, prin anularea capacităţii de absorbţie a umidităţii, poate reduce în mare măsură deteriorarea pietrelor naturale (pete de umezeală, murdărire, fisuri, apariţia eflorescenţelor albe de săruri, sfărâmarea pietrei, pagube datorate îngheţului, ciupituri, apariţia de muşchi, coroziunea elementelor de legătură de oţel aflate în structură).

 

Zona hidrofobă realizată în pietrele naturale reduce semnificativ absorbţia de apă a materialului, îmbunătăţeşte rezistenţa la îngheţ a acestuia, dar îşi păstrează permeabilitatea la vapori, structura rămâne uscată şi nu trebuie să ne temem de consecinţe dăunătoare.

 

Prin impregnare prelungim durata de viaţă a monumentului funerar.

 

 

           

 

Imaginile şi datele tehnice servesc numai pentru informare, nu au caracter obligatoriu sub niciun aspect.
Pot apărea eventuale diferenţe la diferitele loturi de producţie şi datorită diversităţii pietrelor, fără a fi necesar vreun anunţ prealabil în acest sens.
Copyright Szücs Magyarország Nemzetközi Fejlesztési és Kereskedelmi Kft. – Toate drepturile rezervate.

 

     
MAGYAR ENGLISH ROMÂNĂ SLOVENSKY